Platánplán – Nagypaneles készház és CLT készház

Nagypaneles Készházak

Ha prémium minőségű, természetes alapanyagokból készült,
egészség- és természettudatos készházat akarsz!

CLT Készházak

Ha szeretné, hogy a természetes alapanyagok és
a modern technológia találkozzon az otthonában.

Tudatos embernek, tudatos házat!

A Platánplán Mérnöki Iroda az a hely, ahol tudatos tervezéssel és környezetbarát megoldásokkal tervezzük és készítjük el otthonát, hogy Ön és családja egészséges és fenntartható életet élvezhessen. Készházaink precíz tervezéssel és magas minőségű kivitelezéssel készülnek, hogy minden részletében Önnek és családjának megfeleljenek. Cégünk mostmár a legmodernebb CLT (Cross-Laminated Timber) technológia használatával is épít házakat, amely kiváló hőszigetelést és szerkezeti stabilitást biztosít. Természetes alapanyagok garantálják a magas energiahatékonyságot és a környezettudatos építészetet. Fedezze fel velünk a tudatos építkezés és az otthonteremtés új dimenzióját!

  • Természetes

  • Energiahatékony

  • Egészséges

  • Tudatos

  • Gyors

Tervezéstől a kivitezelezésig

Álmai megérdemlik, hogy a lehető legpontosabban legyenek rögzítve a megvalósításhoz.

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépést gondosan megtervezünk, hogy biztosítsuk a költséghatékonyságot és a fenntarthatóságot. Amint a terv a megvalósítási fázisba lép, mi megoldjuk a szükséges bejelentési tervdokumentációt, igény szerint belsőépítészeti tervezést a tökéletes otthon kialakításához. Ezek után a tervek alapján legyártjuk otthona egyes elemeit.

Szolgáltatásaink között szerepelnek a koncepció tervek, belsőépítészeti tervek, bejelentési tervdokumentáció, lézerszkennelés, illetve a SEMA faépítészeti szoftver használata a gyártástervezésekhez. Ezzel a komplex megközelítéssel garantáljuk a minőségi kivitelezést, hogy Ön a legjobb eredményt érje el álmai otthonában.

Referencia munkáink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink széles skálájával állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy minden igényükre megfelelő megoldást kínáljunk. A gyártmánytervezés során részletes és precíz terveket készítünk, melyek alapját képezik a magas színvonalú kivitelezésnek. A bejelentési tervdokumentáció elkészítése során gondoskodunk arról, hogy minden szükséges hivatalos engedély rendelkezésre álljon.

Mérnöki tanácsadásunk és szakértésünk révén ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb megoldásokat kapják minden építészeti és műszaki kérdésben. Az egyéb faszerkezetek kivitelezése terén is magas minőségű, tartós és esztétikus megoldásokat kínálunk. Emellett energetikai korszerűsítési szolgáltatásainkkal hozzájárulunk az épületek fenntarthatóságához és energiahatékonyságához, így hosszú távon is költséghatékony és környezetbarát otthonokat hozunk létre.

Csapatunk

Bogdán Attila

Ügyvezető
Okl. faipari mérnök

Bogdán Zóra

Cégvezető,
ügyfélreferens

Szász Károly

Gyártmánytervező, ügyfélreferens
Okl. faipari mérnök

Mészáros Tamara

Marketing, PR ügyintéző
Creative Business Professional

Hidi Boldizsár

Árajánlat képző, műszaki előkészítő
Műszaki mérnökasszisztens

BLOG

Tisztában vagyunk vele, hogy minden projekt egyedi és azzal is hogy módszerünk Magyarországon otthonteremtésre csak kezdeti fázisban van. Honlapunk tartalmaz néhány gyakran feltett kérdést eddigi ügyfeleinktől, de az Ön kérdéseit nem fogjuk tudni csak itt megválaszolni. Ha ezt olvassa, akkor már elkötelezte magát, hogy otthont teremt, ami hatalmas felelősség és komplex feladat.

Vélemények

Kérjen időpontot még ma!

Mi készen állunk a kérdéseit maradéktalanul megválaszolni a készház megoldások érveit bemutatva, annak érdekében, hogy a legjobb döntést hozhassa.

Hívjon bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

Postacím vagy helyrajzi szám


PARTNEREINK

Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap