Tevékenységek

rönkházak


A rönkház építés az egyik legősibb módja a faépítészetnek. A rönkökből készített épület látványa, a fenyőerdők kellemes illatjegyeit hordozva nyugalmat áraszt. Évszázadokban mérhető élettartam és egészséges klíma jellemzi.​​​​​
​​​​​​​

Referenciák

készházak


A készházaink a tradicionális talpas-vázas házak modern megfelelői. A gyorsan és precízen felépített könnyűszerkezetes ház előregyártott elemekből készül. Többek között a minőségi alapanyagok biztosítják környezettudatosságát, gyors kivitelezését és gazdaságos fenntartását.  

Referenciák

gerendaházak


A gerendaházak a faépítészet fejlődésének következő lépcsői a rönkházak után. A sarokkötések adják jellegzetes alakját, amelyek fecskefarkas és keresztlapolásos kivitelben is készülhetnek. Atmoszférája meghittséget kölcsönöz a belőle készült háznak.

Referenciák

Jöjjön el Sopronba!

Jöjjön el hozzánk és tekintse meg házainkat élőben és beszélgessen el a tulajdonossal milyen egy Platánplán házban élni!

Kérjen időpontot!
Terasz, télikert

teraszok,
télikertek


A teraszok az otthon fontos részét képezik, a pihenést szolgálják. A kert ékessége, amely közvetlen kapcsolatban áll a természettel. Kedvelt helye a családi összejöveteleknek és a csendes elvonulásnak is. ​​​​​​​
​​​​​​​

Referenciák

tervezés,
​​​​​​​tanácsadás


Mérnöki csapatunk a személyes találkozókat követően elkészíti új otthonának terveit és végigkíséri tanácsaikkal az egész építkezést. Legyen aktív részese a folyamatnak, mely álmai mentén halad a tervezőasztaltól a megépült otthonig!

Referenciák

mérnöki
szolgáltatások


Házainkat a végső átadás előtt egy Blower-door és egy hőkamerás tesztnek vetjük alá, mely bizonyítja, hogy nem dolgoztunk érdemtelenül.  A tesztek Tanúsítványát pedig csatoljuk a ház komplett Megvalósulási Tervdokumentációjához. ​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Referenciák

THERMOFLOC - cellulóz szigetelés


A Thermofloc nagy hőtároló képességű cellulóz szigetelőanyag, amelyet a szerkezetalkotó rétegek közé befújással helyezünk. Tetők, homlokzatok, falak és aljzatok szigetelésére alkalmas. Felméréssel határozzuk meg a pontos anyagszükségletet.

Referenciák