Slide background

ahogy mi építünk

otthont teremtünk

már 25 éve ...

Egyszer volt, hol nem volt a Soproni hegyeken is túl, ahol .......                                                                          ........ de inkább beszéljenek a képek helyettünk. 

könny?szerkezetes ház
Miből? 

Fa az örök szerelem: Cégünk fő profilja a faszerkezetes házak tervezése és kivitelezése. Legyen szó akár készházról, rönkházról vagy gerendaházról. A fa az egyik legnemesebb és az emberhez legközelebb álló anyag. E fenséges növény otthonunk részeként él velünk tovább, stabilan védelmezi lakóit és ellenáll az idő vasfogának. Tökéletes választás.

Hol?

Sopronban és környékén  vállalunk elsősorban generál kivitelelzést. Nagyobb távolságok esetén már csak a szerkezetépítés megrendelését javasoljuk, mivel nem szeretnénk Önöket felesleges plusz költségekkel terhelni, de mindez Önökön múlik ....

könny?szerkezetes ház
Hogyan?

A tervezéstől a beköltözésig. Egy jó házhoz jó terv kell. A tervezéssel kezdődik minden. Két lehetőség van: Eljön Sopronba az Irodánkba és utána kirándul egyet a Soproni hegyekben - ez egy kevéske üzemanyag ára, esetleg még egy finom vacsora és egy sör is belefér - vagy Mi megyünk el Önhöz, ez már egy kicsit többe kerül: a kiszállási díjunk és a tervezés díja, amit megrendel - mi sem dolgozunk ingyen. Mit is kap érte? Első sorban tanácsot, aztán egy vagy két, esetleg még több vázlat- és tanulmánytervet - amíg kialakul annak a háznak a terve, amit megálmodott és a helyi építési szabályzat megenged. Na ezt nevezik jóváhagyási tervnek. Ha még ez sem elég Önnek, akkor megyünk tovább: következő lépés a komplett tervdokumentáció elkészítése, feltöltése az e-naplóba, és 15 nap múlva, ha nem vigyáz már épitjük is a házát. A többit inkább már személyesen:

Kérjen időpontot!
könny?szerkezetes ház
Mennyi?
30....

De komolyan! Rossz kérdésre ne várjon jó választ! Még nem tudjuk Ön mit akar, és Ön sem tudja még, hogy Mi meg tudjuk e valósítani, amit Ön megálmodott. Akkor mégis minek az árát kérdezi? Először Mi kérdezünk: Ön mit szeretne? Hol szeretné? Mikor, Miből stb....... Ha már tudjuk ezekre a kérdésekre a választ, akkor már körvonalazódnak azok a számok, amik segítik a Döntését: Velünk vagy mással akarja felépíteni álmai otthonát. Inkább Velünk.


​​tegye meg az első lépést, és Keressen fel minket!
előtte töltse ki kérdőívünket, hogy fel tudjunk készülni a találkozóra: 
Kérdőív
Bogdán Attila
okl. faipari mérnök
cégvezető