vadászház
Platánplán gerendaház
Platánplán gerendaház
Platánplán gerendaház
Platánplán boronaszerkezet

Vadászház

a soproni hegyekben
gerendaház

A meredek hegyoldalak és csordogáló patakok vadregényes környezetébe megrendelőnk egy különleges gerendaházat álmodott meg. A természetjárás élvezete adta az okot a letelepedésre, melyhez a PlatánPlán Bt.-t választották kivitelezőnek.

az eredet


A tulajdonos felmenői közül többen is uradalmi vadászok voltak, ezért a patakkal határolt terület megvétele után úgy döntöttek, maguk is ezen tradíció jegyében építteték meg gerendaházukat. A barátságos, hívogató kis vadászház zöld ablakokkal igazi dísz a vadon közepén. Az épület finn gerendaház, mely pontosan beleillik ebbe a vadregényes környezetbe. A fának ezt az egyedülálló szépségét és egészségét hosszú távon a természetes alapanyagú felületkezelés őrzi meg. 

az élettér


A bájos gerendaház mindössze 70 m2, mely belülről tágas, s világos ablakain keresztül a napfény elárasztja a ház szobáit. A textíliák zöld, bordó és nyers színei, a beépített konyha- és fürdőszobabútor, a padlót borító szőnyegek anyag- és színvilága mind arról tanúskodik, hogy a tárgyak és a komfort megtalálták helyüket az erdő közepén. Ez az igényes, romantikus otthon ihletet és bátorítást adhat azoknak, akik gerendaházról álmodnak.


képgaléria

műszaki tartalom letöltése

alaprajz letöltése

Gerendaházak Magazinban megjelenő cikk letöltése
# # # # # #