Sportszállás
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház
Platánplán cölöpház
Platánplán készház
Platánplán lombház
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház

Minőségi készház

Hosszú távra tervezve
készház

Az európai kultúrában a faszerkezetes készházak az egyik legrégebbi technológiát képviselik. A tulajdonos maga is szakember, végzettsége és munkája szerint asztalos, ezért jól tudta, hogy milyen döntést hoz 15 évvel ezelőtt. Korántsem bánta meg, hogy egy készház mellett döntött.

a szerkezet


Fontos volt, hogy a készház szerkezete minőségi és műszárított faanyagból készüljön. Kezelését vegyszermentesen végeztük, amelyet a hőkezelés biztosított. A készház így száraz és stabil lett, kiváló szellőzéssel, penészesedés nélkül. Az előregyártott helyszíni vázszerkezet lucfenyőből, csapolt kötésekkel, azaz fachwerk rendszerrel épült. Stabilitását az adja, hogy körben a készház szerkezetében a sarokkötéseknél is csapolva van. Kívül cementkötésű forgácslap (CK), míg belül egy plusz faforgácslap-borítás és gipszkarton adja a dupla réteget. 

az élettér


A belső bútorokat (konyha-, szoba-, fürdőszobabútorokat) mind maga a tulajdonos készítette, míg a fiatalos lendületet adó, erőteljes színek mellett felesége döntött. Az összhatás mesteri, vidám és szórakoztató. Az alápincézett, tágas családi készházat stabilitása, egészséges levegője, jó elrendezése és energiatakarékossága miatt is szeretik a tulajdonosai. Az épület amellett, hogy kellemes otthont biztosít a háromgyermekes családnak, egy „küldetést” is teljesít: hirdeti, hogy készházat venni hosszútávon is megéri.


képgaléria

műszaki tartalom letöltése

alaprajz letöltése

Gerendaházak Magazinban megjelenő cikk letöltése
# # # # #