Sportszállás
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház
Platánplán cölöpház
Platánplán készház
Platánplán lombház
Platánplán készház
Platánplán készház
Platánplán téglaház

Modern sportszállás Répcelakon

Szemrevaló dizájn, teljes kényelem
készház

Nem családi ház, mégis családias kényelmet nyújt sportolóknak, rendezvények résztvevőinek. Tágas, világos, korszerű dizájnnal tervezett épület Répcelakon, amely az energiatakarékosságot szem előtt tartva a legmodernebb technológiával épült fel.

Megvalósulás


Répcelak egy kellemes vasi kis város, ahol a sportegyesület immár 7 évtizedes múltra tekinthet vissza. Van itt minden a sportkedvelőknek: kézilabdacsarnok, rekortán futópálya, szabadtéri fitneszpark, tekepálya, műfüves pálya és sztenderd labdarúgópálya. Ezért döntött úgy a klub és a város vezetősége, hogy szépen fejlődő komplexum mellé megérett az idő egy korszerű szálláshely felépítésére., melynek kivitelezésével Minket bíztak meg. 

A könnyűszerkezetes, nagypanelos építési mód sajátossága, hogy az előregyártás egy magasabb minőségű precizitást tud biztosítani. A falszerkezetek szigetelése, természetes anyaga egészséges levegőt és energiatakarékor működést biztosít - ami méltó egy sportkomplexumhoz.

bELSŐ TÉR


A sportszállás 5 szobát tartalmaz, kettő-, illetve négyágyas kialakításban. Így tizenhat vendéget lehet fogadni közel szállodai kényelemmel. Az egyik szoba mozgáskorlátozottak számára lett kialakítva. Konyha-étkező, valamint zuhanyzók teszik komfortossá az ittlétet.

A burkolatoktól, nyílászáróktól, a bútorokon át a fűtésrendszerig minden arról mesél, itt szeretik a sportot és megbecsülik a vendégeket. 

A bölcstervezés eredményezte, hogy egy kellemes, árnyas, szép, tágas életterű szállás születhetett a vendégek számára.képgaléria

műszaki tartalom letöltése

Gerendaházak Magazinban megjelenő cikk letöltése
# # # # # # # # # # # # # # # # #