Elbűvölő rönkház az erdő közepén

Elbűvölő rönkház az erdő közepén

Átadás: 2009

Méret: 196 m2 (pince, földszint, tetőtér)

Helyszín: Sopron, Győr-Moson-Sopron vármegye

A fiatal házaspár rönkházban akarta kezdeni közös életét, és ettől az elhatározásától nem is tágított. Gyerekként egy mesebeli házacskáról álmodoztak, ami az erdő közepén áll, és árasztja magából a nyugalmat. Akkoriban még külön-külön, de eldöntötték, ha felnőnek, ilyen otthonuk lesz.
Nagyon sok mesében faházikó van. Olyanok, mint a rönkházak” – magyarázza nevetve a házigazda. Persze az élet jóval bonyolultabb, mint a mesék. A lelkes fiatal párnak elég sok időbe telt, míg megtalálták a számukra legmegbízhatóbb szakembert és cégét, a kivitelező soproni Platánplán Bt-t. „Nagyon fontos volt, hogy olyan kivitelezőt válasszunk, aki csakugyan rendelkezik gyakorlattal és tudással. Van tapasztalata abban, amit csinál. Hiszen napjainkban rengeteg olyan építési vállalkozóval lehet találkozni, akik máról holnapra megszűnnek, nyom nélkül eltűnnek a piacról.
Mindig meg kell győződnünk arról, valóban a megfelelő szakembereket találtuk-e meg, elővigyázatosnak és megfontoltnak kell lennünk mielőtt bele fogunk az építkezésbe. Nekünk nagy szerencsénk volt, hiszen a Platánplán Bt. vezetőjével gyerekkori ismerősök vagyunk, egy városban nőttünk fel. Attila tényleg remek munkát végzett.”

GM download

Letöltés

Töltse le a referencia munkánkról készült Gerendaházak Magazin cikket.