Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

MÉRNÖKI Gondolkodás és KIVITELEZŐI Gondoskodás

Amikor Ön felkeres minket, akkor közös célunk lesz. Mi tudásunk és tapasztalatunk legjavát adjuk, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítva egy egészséges, energiatakarékos és környezettudatos otthont alkossunk, ami az Ön elvárásainak és anyagi lehetőségeinek maradéktalanul megfelel. Nem fogjuk belehajszolni drága megoldásokba, ha arra valójában nincs is szüksége. Nem jelennek meg rejtett, váratlan költségek az elszámolás során. Minden apró változtatásról előre egyeztetünk, őszinték, egyenesek vagyunk. A minőségi kivitelezői munkán kívül ezt adjuk Önnek.

Filozófiánk: A tökéletességre törekszünk. Nem érjük be kevesebbel.

Árajánlatadás

Amiben díjmentesen számíthat ránk

Tervezési és kivitelezői árajánlatainkat ingyenesen készítjük, abban az esetben, amennyiben rendelkezésünkre áll teljes tervdokumentáció (alaprajz, metszetek, homlokzatok, helyszínrajz, műszaki leírás), illetve a Platánplán által tervezett típustervek esetén. Amennyiben nincs teljes tervdokumentáció, vázeltterv készítése szükséges az ajánlatadáshoz.

Tervezés

Koncepcióterv típusházainkból

A telek térképmásolat és a Helyi Építési Szabályzat alapján készített telekre illesztett ajánlati terv egy kiválasztott Platánplán Típusterv szerint.

110 000 Ft + ÁFA

Koncepcióterv egyedi igények alapján

A telek térképmásolat és a Helyi Építési Szabályzat alapján készített telekre adaptált koncepció terv egyedi igények szerint.

190 000 Ft + ÁFA

3D videó a Koncepciótervből

3D-s animáció a koncepció terv alapján. Ha ezt a csomagot igényli, akkor koncepcióterv készítésének díját beszámoljuk.

350 000 Ft + ÁFA

Tervcsomag Típusterv Alapján

Az egyszerű bejelentési tervdokumentáció elkészítése kiválasztott Platánplán Típusterv alapján, mely tartalmazza az építési telek geodéziai felmérését, az építészterveket, tartószerkezeti (statikai) terveket, energetikai méretezést, a gépészeti és villamos rendszerleírást. Ha ezt a csomagot igényli, akkor 3D videó és koncepcióterv készítésének díját beszámoljuk.

1.500 000 Ft + ÁFA-tól

Egyedi tervcsomag

Az egyszerű bejelentési tervdokumentáció elkészítése, amely tartalmazza az építési telek geodéziai felmérését, az építészterveket, tartószerkezeti (statikai) terveket, energetikai méretezést, a gépészeti és villamos rendszerleírást. Ha ezt a csomagot igényli, akkor 3D videó és koncepcióterv készítésének díját beszámoljuk.

EGYEDI AJÁNLAT

Belsőépítészeti terv

Ha úgy érzi, leendő otthonát belsőépítészre bízná, akkor tudunk segíteni a megfelelő élettér megálmodásában.

30 000 Ft / m2+ ÁFA

Platán Planner

A készház építés szakaszai

Egyedi

 

Az Ön igényeinek  megfelelően, személyre szabottan születhet meg álmai otthona, amelyet tervező és kivitelező csapatunk szakértelmére és szépérzékére támaszkodva váltunk valóra.

Természetes

 

A fából készült otthon melegséget áraszt, emlékezteti a benne lakókat, hogy mindannyian a természet részei vagyunk. Ennek tiszteletét és szeretetét adjuk át az általunk tervezett és épített házakkal tulajdonosaiknak…

Időtálló

 

Mióta az ember hajlékot készít magának, azóta használja ezt a nemes és időtálló nyersanyagot otthona megépítéséhez. Legfőbb célkitűzésünk, hogy az unokáinknak is maradandót alkossunk.