Típusterveink

Típusterveink

Elképzeléseinek szeretnénk szárnyakat adni a tökéletes otthon megálmodásában. Mindig egyszerűbb megmutatni mire is vagyunk képesek és onnan folytatnunk a beszélgetést. Természetesen ezek csak ötletek, minden megvalósítás egyedien illeszkedik a telek adottságaihoz és egyedi elképzeléseihez. Másik célja ezeknek, hogy szemléltessük a nagyságrendbeli költségeket. Bízunk benne, hogy megér egy kötetlen beszélgetést velünk, ahol tájékozódik további részletekről.

Amit a Platánplán Típusterv tartalmaz

Mit is tartalmaz ezek után egy Platánplán Típusterv? A CNC technológiával előregyártott nagypaneles falszerkezetet megkoronázzuk a rácsostartós tetőszerkezettel, amit a bádogozás, cserepezés után cellulóz szigeteléssel befújva, külső fa nyílászárókkal beépítve, a falakat külső farost szigeteléssel és alapvakolattal ellátva adunk át!

  • Nagypaneles készház falszerkezet cellulóz szigeteléssel
  • Rácsostartós tetőszerkezet cellulóz szigeteléssel
  • Bádogozás lemezszegéllyel és ereszcssatorna rendszerrel
  • Tetőfedés cserép és rendszertartozékokkal
  • Külső fa nyílászárók alumínium párkánnyal
  • Homlokzatképzés farostszigeteléssel, alapvakolattal

A részletes műszaki tartalom
letöltése

Mi is az a típusterv és mire jó? Olyan építészeti terv, alaprajz, látványtervek, amik sablonként, inspirációként szolgálnak az értékesítés során. Ami alapján az ügyfél kap egy elképzelést arról, hogy hogyan nézne ki a saját háza. A mintatervek vagy másnéven típustervek nem kész tervek, nem tartalmazzák az egyszerű bejelentéshez szükséges tervdokumentációkhoz szükséges terveket, tanúsítványokat, szakági műszaki leírásokat, ennélfogva nem megvásárolhatóak és nem alkalmasak a pontos kivitelezési árajánlat elkészítésére sem. Minden telek, ügyfél egyedi és egyedi igényekkel, elképzelésekkel rendelkezik, ezért a terveket is így kell kezelni.