Cellulóz szigetelés

Thermofloc szigeteléssel

az első házunk
thermofloc

A Thermofloc cellulóz szigetelőanyag újrahasznosított újságpapírból valamint tartósítást és tűzvédelmet szolgáló ásványi anyagokból áll. Kiváló szigetelő tulajdonságaiból adódóan szerte Európában egyre több helyen alkalmazzák.

Az új Thermofloc terméksorozat teljesen borátmentes, így mindenben megfelel az európai szabványoknak. Ezen kívül az első olyan befúvott hőszigetelő anyag, amely naturplus® minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit olyan termék nyerhet el, amely legalább 85%-ban megújuló nyersanyagból készül.

Alkalmazás
​​​​​​​


A Thermofloc szigetelés Dörken Delta-Luxx párafékező fóliával együtt kiváló környezetvédelmi, egészségügyi és műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. így a legmagasabb követelményeknek megfelelő szigetelési rendszer alakul ki.

A cellulóz bedolgozását a speciálisan erre a célra kifejlesztett Thermoblow befújó gépekkel végezzük. A szigetelő anyagot a levegőnyomás segítségével tömlőkön keresztül az építési területre továbbítjuk, ott pedig a bedolgozási irányelveknek megfelelően sűrítjük, így egy hézagmentes, és folytonos szigetelő réteg alakul ki.

Megrendelés
​​​​​​​


Kérje ajánlatunkat...


képgaléria