A letisztult készház

A letisztult készház

Átadás: 2020

Méret: 125 m2 + 30 m2 terasz

Helyszín: Mosonszolnok, Győr-Moson-Sopron vármegye

– A magazinban láttuk meg a Platán Plán munkáit – meséli Ádám. – Telefonon felhívtuk Bogdán Attilát és árajánlatot kértünk. A beszélgetés közben finomodott a célunk, ekkor letettem a rönkházról, mert a nagypaneles, készházas megoldás sokkal ideálisabbnak tűnt, ahogy Attila részletesen elmagyarázta az előnyeit.
– Nagyon meggyőző volt számunkra a technológia, amivel ezek a készházak készülnek – teszi hozzá Timi –, utána is olvastunk sokat, hogy energetikai szempontból mennyire kedvező az épületek hőháztartása.
– Úgy emlékszem, az ár-érték arány döntött végül a sok erényükön túl – veti közbe Ádám –, ugyanis más kivitelezőkkel is beszéltem, de a Platánplán jobb áron kínálta ugyanazt a technológiát és minőséget. Persze volt, aki alacsonyabb árat adott meg, de ott a minőség is alacsonyabb lett volna. A szimpátia is megvolt Attilával, és összességében ezek a szempontok oda vezettek, hogy mellettük döntöttünk. Amikor beindult a munka, pörgött. A munkásai szimpatikus, fiatalos brigád volt, rugalmasok és igényesek a munkájukra. Nem hagytak szemetet maguk után. Az előre legyártott nagypaneleknél csak az összeszerelés folyt itt, hulladék sem keletkezett.

GM download

Letöltés

Töltse le a  referencia munkánkról készült Gerendaházak Magazin cikket.