Egy 20 éves gerendaház teljes energetikai felújítása

Egy 20 éves gerendaház teljes energetikai felújítása

naptarAsset 1@2x

Átadás: 2022

meretAsset 1@2x

Méret: 220 m2 (pince, földszint, tetőtér) + 28 m2 terasz

helyszínAsset 1@2x2

Helyszín: Fertőrákos, Győr-Moson-Sopron vármegye

A Platánplánt bíztuk meg, hogy generálkivitelezőként teljeskörű statikai és energetikai felújítást végezzen. Attilával a műszaki tartalmat, a felhasznált anyagokat hetente többször is egyezettük. Maximálisan elégedett vagyok a Platánplánnal és Attilával. A fia volt, aki a kivitelezés gerincét képezte és Attila volt, aki összefogta. Ő volt a generálkivitelező. Nagyon lelkiismeretes ember. Fontos, hogy egy ilyen nagy volumenű és bonyolult munkánál egy valaki legyen, aki a projekt mögé áll. Annál is inkább, mert a faépítészet egy nagyon speciális terület.
Attila figyelt arra is, hogy kizárólag minőségi anyagokkal dolgozzanak, nagyon magasfokú az anyagismerete és a szakmai tudása. 


A másfél évig tartó teljeskörű felújítás végén egy passzívház-közeli mutatókkal rendelkező, környezettudatos, esztétikus, modern ház született újjá itt, az ország egyik leggyönyörűbb táján.


A történet vége mindenképpen egy nagy happy end: Kifogástalan életminőség, komfort, energiahatékonyság, fenntarthatóság, megemelt szépségű és minőségű otthon, amellyel méltán elégedett a család.

GM download

Letöltés

Töltse le a projektünkről készült Gerendaházak Magazin cikket.