Egyszerű Gerendaház Alpesi Lucfenyőből

Egyszerű Gerendaház Alpesi Lucfenyőből

Átadás: 2009

Méret: 95 m2

Helyszín: Tómalom, Győr-Moson-Sopron vármegye

A Soprontól alig három kilométerre lévő Tómalomként ismert rész, két tavával, a Fürdőtóval, valamint a horgásztóval, s a nem kevésbé vonzó erdőségével. Kell-e ennél alkalmasabb hely egy természetbe illő gerendaház számára?
A profi futballista, aki gyakran megfordult a szomszédos Ausztriában is, így gondolta, bár elképzelését hosszas, nem kevesebb, mint három éves tervezgetés, sok-sok gondolkodás, gondos előkészület előzte meg. Ez idő alatt felkeresett megannyi céget, információkat gyűjtött, sokat beszélgetett szakember barátjával, Bogdán Attilával, mi több, ő volt az első, akit terveivel megkeresett.
Azt tudta, hogy egyszintes házat szeretne, nem nagyot, alapelvként sokkal inkább az egyszerűség fogalmazódott meg. Így született meg egy nappali, valamint két hálószoba beosztással, 68 négyzetméter lakótérrel, valamint egy 10 négyzetméteres fedett terasszal a barátságos, a nappaliban nagy belmagasságú, 18 centiméter falvastagságú otthon, a kertre és a szemközti erdőre néző nagy üvegfelületével. 

GM download

Letöltés

Töltse le a referencia munkánkról készült Gerendaházak Magazin cikket.