Szemrevaló dizájn, teljes kényelem

Szemrevaló dizájn, teljes kényelem

A házról részletesen

 

 • null
  Méret: 181 m2
 • null
  Szállásépület: 16 fő
 • null
  Helyszín: Répcelak, Vas megye
 • null
  Átadás éve: 2018

Szemrevaló dizájn, teljes kényelem. 

Modern sportszállás Répcelakon.

Nem családi ház, mégis családias kényelmet nyújt sportolóknak, rendezvények részvevőinek, sőt akár az erre járó turistákat is szívesen látják itt vendégül. Tágas, világos, korszerű dizájnnal tervezett épületet adtak át a napokban Répcelakon, amely az energiatakarékosságot szem előtt tartva a legmodernebb technológiával épült fel. 

Gerendaház magazin írása

 

Nem családi ház, mégis családias kényelmet nyújt sportolóknak, rendezvények résztvevőinek, sőt akár az erre járó turistákat is szívesen látják itt vendégül. Tágas, világos, korszerű dizájnnal tervezett épületet adtak át a napokban Répcelakon, amely az energiatakarékosságot szem előtt tartva a legmodernebb technológiával épült fel.

Répcelak egy kellemes vasi kisváros, ahol a városka sportegyesülete immár hét évtizedes múltra tekint vissza! Van itt minden, ami csak kell a sportbarátoknak, kézilabdacsarnok, rekortán futópálya, szabadtéri fitneszpark, tekepálya, kisebb műfüves pálya és sztenderd labdarúgópálya… Ezért döntött úgy a klub és a város vezetősége, hogy a szépen fejlődő komplexum mellé megérett az idő egy korszerű szálláshely felépítésére is. A tanulmánytervezést Pető Borbála, a tervezést Stampf Ervin építészekre bízták. Modern, „sportos” vonalú sallangmentes, ugyanakkor érdekes építészeti megoldásokkal előrukkoló szálláshelyet terveztek, amely szervesen illeszkedik a meglévő környezethez. A praktikus, célszerű elrendezés, a jó tájolás mellett külön ügyeltek arra, hogy az építkezés során ne kelljen fákat kivágni. A bölcs tervezés eredményezte, hogy egy kellemes, árnyas, szép, tágas élettű szállás születhetett a vendégek számára.

A kivitelezést a Platán Plán tervező irodára bízták. Mint azt Stamf Ervin építész elmondta, így látták biztosítottnak a gyorsaságot és a magas minőséget. A könnyűszerkezetes, nagypanelos építési mód sajátossága, hogy az előregyártás egy magasabb minőségű precizitást tud biztosítani.  A falszerkezetek szigetelése, természetes anyaga egészséges levegőt és energiatakarékos működtetést biztosít – ami méltó egy sportkomplexumhoz. A kivitelezők szakmai felkészültsége garantálta, hogy gyorsan, magas minőségben készüljön el az épület. 

Öt szobát helyeztek el, kettő-illetve négyágyas kialakításban. Külön érdemes megjegyezni, hogy az egyik mozgáskorlátozottak számára is használható. Konyha-étkező valamint zuhanyzók teszik komfortossá az ittlétet. Úgy tizenhat vendéget tudnak fogadni közel szállodai kényelemmel. A részletekre is különös gonddal figyeltek. A burkolatoktól, nyílászáróktól, a bútorokon át a fűtésrendszerig minden arról mesél, itt szeretik a sportot és megbecsülik a vendégeket.

Letöltés

Töltse le a  referencia munkánk alaprajzát, vagy a róla készült Gerendaházak Magazin cikket. A Platánplán Készház általános műszaki tartalmának letöltésére is van lehetősége!

GM download
tervrajz
műszaki tartaom letöltés copy