A Platánplán újabb nemzetközi találkozón vett részt!

A Platánplán újabb nemzetközi találkozón vett részt!

A PlatánPlán részt vett a 25 nemzetközi partner együttműködésével megvalósuló REHOUSE projekt 4. találkozóján, amelyet 2024. május 15-16-án Budapesten, a magyarországi demo partner, az FCHURCH szervezett. A találkozó fő célja az elmúlt hat hónap folyamatait és eredményeit értékelni, valamint a következő félév feladatait megtervezni.

Áttekintettük az eddig elért eredményeket, és finomhangoltuk a projekt fő céljaihoz és tervezett kimeneteihez igazodva. Főbb feladatcsomagonként áttekintettük a munkafolyamatok aktuális állapotát, különös tekintettel a felújítási csomagok és a demo helyszínek folyamataira. Meghatároztuk a következő fő lépéseket és a felelősségvállalásokat a következő hónapokra.

A partnerekkel közösen megtekintettük a magyarországi demo helyszínt, ahol három felújítási csomag is telepítésre kerül. Megosztottuk az aktuális információkat, a megvalósított feladatokat és a tervezett lépéseket. Áttekintettük az Európai Bizottság felé benyújtandó 12 tanulmány főbb kérdéseit, amelyek a 25 partner együttes munkájának eredményei lesznek. Meghatároztuk a következő mérföldköveket a projekt további eredményes előrehaladása érdekében.

A nemzetközi partnerek (spanyol, olasz, görög, lengyel, francia, német, svájci) a kétnapos meeting zárásaként Budapest nevezetességeivel is megismerkedhettek.

Ossza meg a hírt!