Az Év Zöld Épitőipari Vállalkozásának Járó Díj II. helyezés – Zöldinnovációs és Energiahatékonysági E-Expo 2023.

Az Év Zöld Épitőipari Vállalkozásának Járó Díj II. helyezés – Zöldinnovációs és Energiahatékonysági E-Expo 2023.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja szervezésében idén megrendezték az első E-EXPO-t, ahol elektronikus standokon bemutatták a hazai zöldinnovációkat. A hazai gazdaság számos klímabarát termékkel és szolgáltatással bővült az elmúlt időszakban. A Zöld E-EXPO kiemelte azokat a magyarországi termékeket és eljárásokat, amelyek a klímacélok megvalósítását és a hazai gazdaság versenyképességét támogatják. A rendezvény teljesen fenntartható volt, a díjak és oklevelek is fenntartható anyagokból készültek. A kiállítók a pályázati anyagaikat és prospektusaikat a rendezvény honlapjára töltötték fel. Az EXPO-n közel hatvan zöldinnovációs pályázat érkezett, melyeket tizennégy kategóriában díjaztak a szervezők és a közreműködő szervezetek. 

Pályázatunkkal Az Év Zöld Építőipari Vállalkozásának Járó Díj II. helyezését sikerült elérnünk, ami a „Tudatos embernek tudatos házat“ címet viselte. Témánkban a környezettudatos otthon koncepció valódi innovációját részleteztük. Egy otthonnál minden lépésnél a környezettudatosságra törekszünk, tervezéstől, a kivitelezés valamennyi szegmensén át, egészen a ház használatáig. Emellett a tudatos használat elsajátításához szükséges információk átadása is részét képezi e folyamatnak.

Köszönjük a szervezőknek, hogy ilyen szemléletváltó EXPO-t szerveztek, és bízunk benne, hogy az ilyen lépések elősegítik sokunk jobb hozzáállását a fenntarthatósághoz. 

Ossza meg a hírt!