MEGHÍVÓ a „JÖVŐ FAÉPÍTÉSZETE” szakmai napokra

MEGHÍVÓ a „JÖVŐ FAÉPÍTÉSZETE” szakmai napokra

A rendezvény az ÉVOSZ, a MAKÉSZ, a HuGBC, a KP SALES HOUSE Kft., a MERKBAU Zrt. faépítészeti üzletága, a NEBRASKA Kft. és a NATURICA Group Kft., valamint a STEICO szervezésében kerül megrendezésre.

A legmodernebb faépítészeti megoldások bemutatása a klímavédelemért és a maximális energiahatékonyságért!

Időpont: 2023.09.06. szerda és 2023. 09. 07. csütörtök. Mindkét nap 9 órakor kezdődik a rendezvény.

Helyszín: 2316 TÖKÖL, Vince Tanya (Térkép navigációs linkje ide kattintva elérhető)

Regisztráció: A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet ide kattintva lehet elérni (Amennyiben a korábbi elmaradt rendezvényre már regisztrált és részt szeretne venni a szakmai napokon, elegendő egy e-mailt küldeni az info@kp.hu címre, a tárgyban „ott leszek az első napon vagy a második napon, illetve mindkét napon” megjelöléssel).

A STEICO piacvezető gyártó a farost hőszigetelések területén. Több, mint 5 évtizedes szakmai tapasztalatával most a legmodernebb faépítészeti rendszereket mutatja be, melyekkel családi házak, de akár többszintes irodaházak, iskolák vagy óvodák is építhetőek maximális energiahatékonysággal és rövidebb idő alatt.

Legyen szó az innovatív és energiahatékony „I” gerendákról, vagy a legmagasabb terhelhetőségűrétegragasztott fa furnérokról, illetve a fabetonnak is nevezett CLT technológiáról, a klímavédelmi célok elérésében megkerülhetetlen a fa.

A modulházak a fiatalabb generációknak kínálnak minőségi és megfizethető otthonokat. Akár talajcsavarra is felépíthetőek, így még kisebb terhelést jelentenek a természetnek. Élőben megtekinthető egy STEICO szigetelésekkel gyártott PuzzleHome modulház.

Régi energiapazarló társasházak felújításánál is számíthatunk a faszerkezetre, melyet a helyszínen bemutatunk. Az üzemi gyártásnak köszönhetően, magasszintű készültségig juthatunk el, így lerövidül a kivitelezési idő és nagyfokú precizitással biztosítható a magas minőség is. Az üzemi gyártás gazdaságos és nem terheli annyira a lakókörnyezetet. A nagypaneles építés mellett a helyszínen szerelt készházak építését is felgyorsítja az üzemi CNC-s gyártás.

Bemutatásra kerül prezentáció segítségével egy 3 szintes társasház, amivel 93%-os hőátbocsátási értékjavulást és 60 tonna CO2 megtakarítást tudtak elérni.

Az elméleti előadások mellett a HuGBC által szervezett workshop is lesz. A STEICO alkalmazástechnikusai gyakorlati műhelymunkát is tartanak a STEICO építési rendszerről, befújásos hőszigetelésekről, purhabmentes ablakbeépítésről. Az előadáson gyakorlati bemutatásra kerül a CLT, nagypaneles, helyszíni szerelt és a moduláris faépítészet is.

Bíró Árpád vályogépítő mester a legújabb szárazépítészeti megoldásokat mutatja be, melyekkel építési nedvesség és hosszú száradási idő nélkül is egész évben ideális lakóklíma biztosítható. Az ipari kender építőipari felhasználását is megismerhetik a résztvevők.

Töltsd le az előadók és előadások listáját!

Ossza meg a hírt!